Тест: Како го држите мобилниот?

Научниците истражувале како луѓето ги држат своите телефони. Тие тврдат дека токму начинот на кој го држиме мобилниот телефон говори за нашиот карактер.

Го држите мобилниот со една рака и пушувате со палецот.

Ако го држите телефонот со едната рака, тоа зборува за вашата свесност. Вие сте организирани и дисциплинирани, секогаш знаејќи што е добро за вас а што е лошо. Повеќе сакате да зборувате отколку да слушате, но намерно не би навредиле никој. Вие сте спремни да направите сè за вашата сакана личност.

Го држите мобилниот со двете раце и пишувате со палецот.

Ваквиот начин на држење на мобилниот покажува дека сакате заштита, барате грижа и внимание. Не сакате да покажувате чувства и затоа вашиот партнер може да чувствува недостаток на љубов.

Го држите мобилниот со двете раце, ги користите палците за пишување.

Вие честопати сте загрижени и уплашени. Потребен ви е партнер кој 100% ќе ве разбере. Вие сте доверлива личност, имате доволно самодоверба. Избраниот партнер го сакате со цело срце, не мислите на минатото.

Го држите мобилниот со една рака, со показалецот од другата рака пишувате.

Се карактеризирате со тивко и балансирано однесување. Подготвени сте да жртвувате сè за доброто на другите. Не ви се допаѓаат гужвите. Претпочитате тивки и познати места. Не поднесувате солзи, особено оние од вашите блиски. Простувате на грешките на вашите најблиски.

loading...