Искористете ги велигденските јајца, интересна идеја за денешната вечера!

Лесен рецепт за подготовка на тестенини со шунка и тврдо варени јајца. Интересна идеја за вечера за четири особи. Времето на подготовка е до 45 минути.

loading...