Видео порака од најмалите активни членови на социјалните мрежи!

Она кога најмалите имаат важна порака до сите нас… Миа има три години и е најмалата јутуберка во нашата држава. Таа заедно со своите другарчиња и следбеници од социјалните мрежи реши да направи видео со порака до сите нас во време кога владее Ковид 19. Креативноста нема граници! Погледнете го видеото во продолжение.

loading...