Немате идеја како да го декорирате дворот?

Летото е пред нас! Температурите се совршени за кафе и уживање во дворот или на балконот. Одвоивме неколку интересни мини тераси за оние кои имаат двор, за оние кои сакаат зеленило и мало катче за уживање. Разиграјте го целиот двор со зеленило и цвеќе, само едно мало парче простор одвојте за да поставите гарнитура или лулашка на која ќе се релаксирате среде зеленилото во текот на целото лето.

Од својот двор создадете оаза, уживајте!

loading...