Идеи за сите оние кои имаат план да ја реновираат детската соба!

Собата на вашето дете нека стане негова империја, со ваша мала помош. Особено внимание посветете при декорирање на детската соба. Играјте си со бои, тапети и креативен мебел. Создадете вистинско мала оаза во детската соба.

На децата потребно им е место каде ќе се опуштат, кое ќе биде само нивно и под нивна контрола. Детската соба задолжително е да е нивно царство и прибежиште, а за да имаат супер креативна атмосфера во неа потребен е мал труд. Погледнете ги сликите во продолжение, инспирирајте се и разбудете ја креативноста.

https://www.instagram.com/p/CB7ZpcNl_yv/
https://www.instagram.com/p/CB7WFPQJAc2/

loading...