Време е за зимски декор во домот – фото инспирација!

Нешто што сигурно ќе биде голем хит оваа есен и зама тоа се дебелите плетени прекривки и крзнените перничиња кои не само што топлат туку и изгледаат одлично. Температурите се ниски, време е да започнете со размислување за зимски декорации во домот. Размислете убаво и на време започнете да го припремате зимското руво во вашиот дом. Зимските мотиви нека бидат насекаде во вашиот дом оваа сезона. На време набавете си плетени навлаки или навлаки со зимски мотиви за вашите мали перничиња. Декорирајте, создадете бајковита атмосфера во која ќе уживате со домашните. Поиграјте си и со зелените детали, погледнете ги сликите во продолжение и инспирирајте се.

loading...