Студио Лазаревиќ наградува!

Месец ДЕКЕМВРИ, месец на награди. Да се наградуваме, радуваме и поддржуваме.

Во соработка со фризерско студио Лазаревиќ ќе наградиме три наши верни читателки!

Прва награда: Шишање и фенирање.

Втора награда: Гел на природни нокти.

Трета награда: Третман за потхранување и обновување на коса и фенирање.

loading...