Какви лустери ќе бидат актуелни во 2021

Дознајте кој тип на осветлување е погоден за дневната просторија и како да не го поставите на погрешно место во просторот.  Декоративното осветлување е идеално за создавање пријатна атмосфера во просторијата и не служи за општо осветлување на просторот. Идеални се големи светилки, во разни форми кои можат да се поставуваат над трпезаријата или над софата за седење. Погледнете какви лустери ќе бидат актуелни во 2021 година.

loading...