Бидете во тренд и додека врне снег!

Ненадејниот пад на температурата и првиот снег секогаш нè асоцираат да размислуваме за зимски модни додатоци. Важно е да се затоплиме и заштитиме а воедно и да изгледаме тренди и ин.

Само затоа што падна снег, не значи дека треба да се откажеме од стилот. Задолжителни зимски додатоци: шал, ракавици и капа, тие навистина можат да го следат трендот и да ви помогнат да се истакнете а воедно и да се затоплите.

loading...