Кои модели на чевли се тотално изминат моден тренд?

Влеговме во новата година, веќе полека дознаваме кои трендови и модни комбинации ќе бидат актуелни и ин цела оваа година. Но, она кое не смееме да го заборавиме е да напоменеме дека има модели на чевли кои се тотално аут кога станува збор за моден погодок. Овие модели на чевли кои ќе ги видите во продолжение треба што поскоро да ги извадите од вашиот плакар.

loading...