Модерни пролетни комбинации со патики – за секој ден!

Сите ние имаме денови кога стоиме пред отворените врати на плакарот и не знаеме како да искомбинираме секојдневна модна комбинација. Улиците се најважните модни писти! Инспирирајте се од сликите во продолжение. Комбинирајте смело.

loading...