Со 20 минути на ден до посакуваната фигура!

Во видеото во продолжение ќе видите вежби кои траат само 20 минути а ги опфаќаат мускулите на целото тело. Не ви е потребна посебна опрема и реквизити, потребна ви е само желба и слободни 20 минути дневно. Вежбајте во домот, создадете супер згодно тело до летната сезона!

loading...