ЗА НЕД ДО академијата е бренд кој е признат и докажан секаде во светот

Боречките вештини, односно спортови, се една од најдобрите физички и психички активности кои можете да ги одберете за вас или за вашите деца.

ЗА НЕД ДО академијата е БРЕНД кој е признат и докажан секаде во светот.
Изборот е ваш каде и од кој ќе учите!
Сите тренинзи се одржуваат според Протоколите за превенција од Корона вирусот (дезинфекција, мерење на температура, проветрување на салата и одржување на растојание).

Научете нешто повеќе!
Ова се само мал дел од традиционалните оружја кои се изучуваат вo академијата ЗА НЕД ДО:
Катана / Бо / Ескрима / Нунчаци / Тонфа / Кик бокс / Бокс /Самоодбрана

Дозволете им на докажани инструктори да ви го пренесат своето знаење и одблиску да се запознаете со моќта на некој од овие традиционални оружја.


loading...