Време е за план и подготовка за велигденско украсување на домот

Наскоро започнува периодот во кој ќе ги правиме првите подготовки за големиот празник Велигден. За љубителите на “направи сам” сликите во продолжение се совршена инспирација.

За време на најголемиот верски празник домот претворете го вистинска шарена бајка. Веселите бои, зајчињата, пилињата и украсните јајциња нека бидат дел од декорацијата. Совршена атмосфера би добиле доколку во декорацијата додадете свежо цвеќе, и тоа нека биде во јака боја. Погледнете ги фотките во продолжение и започнете со планирање.

loading...