Каков накит ќе се носи ова лето?

Од почетокот на пандемијата, ние сме желни за сè што може да го подобри нашето расположение, а некои од трендовите за лето 2021 година го прават токму тоа: тие носат многу светли бои и ставаат насмевка на вашето лице!

Покрај тоа што приврзоците и ланците се уште се во мода, ова лето ќе носиме накит во тиркизна и зелена нијснса. Но, за да не изгледаме пренакитено, подолу се најдобрите 6 додатоци – директно од модните писти – кои се задолжителен детал за ова лето.

Трендови на накит за 2021 година.

loading...