Голем избор на третман пакети за здрава и сјајна коса

Во Фризерско студио Лазаревиќ, на 079 206 306 закажете си термин само за себе. Стручниот тим на Фризерско студио Лазаревиќ нуди голем избор на третман пакети за здрава и сјајна коса.

Ботокс третманот тенката коса ја прави волуменозна, спречува појава на расцветани врвови и порозно влакно. Ефикасно ја чисти косата, длабински ја потхранува и и дава влажност. Го скротува влакното и ја скротува разлетаната коса, правејки ја неверојатно бескава. Полесно се рашчешлува,станува нежна на допир и видливо погуста.

Чоколадниот третман за коса го храни вашето влакно, ја подобрува циркулацијата, го смирува скалпот и ја зајакнува ослабената коса. Со редовни чоколадни третмани во фризерско студио Лазаревиќ вашата коса нема повеќе да опаѓа и да се кине. Ќе биде блескаво сјајна и мека веднаш по првиот третман. Овој чоколаден третман кој го прават во фризерско студио Лазаревиќ ќе ви стане еден од омилените третмани за сјајна коса без распукани краеви. 

Колаген третманот е одличен избор за многумина. Има ревитализирачко дејство. Одличен е против стареење на косата. Ќе добиете помека и поеластична коса веднаш после првиот третман. Колаген третманот за коса ефективно навлажнува и негува, правејќи ја косата сјајна и лесна за обликување. За неверојатно здрава, мека и сјајна коса одберете колаген третман за коса во фризерско студио Лазаревиќ.

loading...