Филм за убав ден

Одбравме забавен филм кој ќе ве насмее и ќе ви покаже дека здружените жени можат да направат чуда!

Филмот “The Other Woman“ е комедија режирана од Ник Касаветес, сценариото на Мелиса Стак, а гланите улоги ги толкуваат Камерон Дијаз, Лесли Мен, Кејт Аптон и Николај Костер Валдо.

Што се случува кога една девојка дознава дека нејзиното момче има сопруга, а кога таа сопруга дознава дека тој има љубовница? Се здружуваат и дознаваат дека тој има уште една љубовница… Нивниот план за одмазда е фантастичен!

loading...