Кога жената се чувствува сакана, таа е способна да направи се!

Единствениот пат до женското срце е нежноста. . Само со љубов и нежност можете да допрете до нејзиното срце. Кога таа се чувствува сакана, ушите и се отворени, срцето и е отворено и со задоволство го прави она што одбивала да го направи пред пет минути. Ова е потребно за да се сочува и гради семејството, а останатото ќе се придодаде.

Протоереј Николај Могилни

loading...