Рецепт за убав ден на Верица Мукоска

Млада и амбициозна, успешна и креативна – авторката Верица Мукоска денеска со вас го споделува својот рецепт за убав ден.

Рецепт за убав ден за мене пред се’ е благодарност за новиот ден што претстои, добра организација на истиот и се разбира фокусираност на активностите. За мене тоа се креативните и професионални идеи што ги преточувам на хартија и читање книга според личните интереси, амбиции и цели за понатаму. Секогаш се охрабрувам да преземам нови чекори за работите што сакам да ги постигнам.

loading...