Реставрирајте и уживајте!

Направете бајковита приказна од вашето секојдневие. Уживајте во слободното време на балконот или во дворот.

Не излегоа од мода гарнитурите од плетено ковано железо, баш поради својата посебност. Преубави се. Во бела или црна боја реставрирајте ги, освежете ги доколу ви се застарени. Со помош на шарени перничиња, саксии со разнобојно цвеќе и свеќи ќе доловите слика како од бајка. Нека балконот или дворот биде само ваше катче за опуштање.

loading...