Дали постојано сонувате пари? Еве што значи ако ги трошите, а што ако го добиете!

Додека некои ги перцепираат парите како симбол на контрола, влијание или статус, други знаат дека парите во соништата означуваат важни животни прашања, како што се успехот, љубовта и сексуалноста.

Ако парите се појават во сон, тоа е знак дека човекот потсвесно ги проценува сопствените вредности и она што е важно во неговиот живот.

Добивање или наоѓање пари – знак на љубовен живот
Соништата за пари обично покажуваат колку се цените себеси. Симболиката на парите во соништата може да се толкува и низ призмата на моќта, силата и сексуалноста.

Кога парите се појавуваат во соништата, тоа може да биде знак дека ја проценувате сопствената вредност. Ако сонувавте дека имате многу пари, тоа е главно симбол на вашата самодоверба што ја имате во реалноста.

Меѓутоа, ако трошите пари во сон, вашата потсвест ви кажува дека во реалноста треба да внимавате на што ја „фрлате“ вашата плата.

Ако најдете пари во сон, тогаш имате причина за славење – затоа што тоа се смета за добар знак. Парите во таков сон симболизираат исклучителна количина на самодоверба. Тоа значи и емотивен дел од животот. Човек кој сонува дека добил или нашол пари е задоволен од својот љубовен статус, а можно е во реалноста да го чека профит.

Сонот за губење пари е предупредување и симболизира љубовно разочарување. Личноста која губи пари во сон може да биде во неуспешна потрага по партнер.

loading...