Филм за убав ден

Одбравме еден доста интересен и забавен филм.
Малиот Тим раскажува како доаѓањето на свет на новото бебе влијае на неговото семејство. Најнеобичното бебе на светот доаѓа дома со такси, носејќи оддело и актовска. Иако на старт, Тим ќе гледа ривал во бебето, наскоро ќе сфати дека мора да му помогне бидејќи бебето е шпион на тајна мисија…
Гласовите во анимираниот филм The Boss Baby ги позајмуваат Алек Болдвин, Мајлс Бакши, Џими Кимел, Лиса Кудроу и Тоби Мегвајер.

loading...