Рецепт за убав ден на Теа Пупкова

Рецептот за убав ден денеска го споделува младата и талентирана Теа Пупкова.

Ги сакам утрата бидејќи се тивки и тоа ме прави среќна. Го сакам времето поминато со баба ми. Сакам да ги анализирам луѓето за да можам подобро да ги нацртам. Сакам да се гушкам со мајка ми. Среќна сум!

loading...