Филм за убав ден

Во вакви студени денови, најдобрата одлука што може да ја донесете е да останете дома, наметнати со вашата омилена прекривка и да уживате во одличен филм.

Одбравме прекрасна љубовна приказна која ќе ве разнежни, приказна која ќе ве натера да пуштите и по некоја солза. Филмот е сниман според роман на Николас Спаркс.

Филмот е во режија на Скот Хикс, а главните улоги ги толкуваат Зак Ефрон и Тејлор Шилинг.

loading...