Мрежастите чорапи кои го полудеа светот

Едноставно, оваа пролет жените збеснаа по мрежасти чорапи! Од најмладите до повозрасните, нема кој не ги обожува. Лесни се за комбинирање, за вечерни излегувања и за денски прошетки и се вклопуваат буквално во секоја комбинација. Дали со патики или со ултра високи потпетици ќе одлучите да ги носите нема да погрешите. Доволно е од некаде да надѕирне дури и мал дел од чорапите за да изгледате несекојдневно и привлечно.

loading...