Направете цветен рај!

Ако околината и просторот во кој поминуваме доста време е разигран, разнобоен и весел со сигурност и нашето секојдневие ќе биде повесело.

Направете цветен рај во вашиот двор. Искористете ги старите гуми, или набавете на старо гуми кои личат нефункционални и докажете им на сите дека со малку кретивност и позитивна мисла од ништо може да се направи нешто.

Можете да ги обоите гумите во омилената боја, но можете и само да ги исчистите и да им одберете прикладно место. Наполнете ги со земја, нека тоа бидат вашите нови саксии, засадете ги омилените цвеќиња и уживајте во прекрасниот поглед! 

loading...