Филм за убав ден

Филмот за денеска ќе го раздвижи вашиот ум и ќе ве натера за размислување.

Што се случува кога ништо не ви оди од рака, имате ниско ниво на самодоверба, не можете да си фатите девојка и како сето тоа да не е доволно се појавува ваш двојник на кого сè му оди од рака?

Филмот „The Double“ е токму таква приказна. Психолошки трилер со комични моменти кој веднаш ќе ве освои!

Сниман е според истоимената новела на познатиот руски писател фјодор М. Достоевски, а главните улоги ги толкуваат симпатичниот Џеси Ејснберг и привлечната Миа Васиковска.

loading...