Филм за убав ден

За денеска избравме една семејна драма со комични елементи.

Еден лезбејски пар живее среќно веќе дваесетина година, а имаат и две деца кои ги добиле со вештачко оплодување. Но, децата започнуваат да го бараат човекот кој донирал сперматозоиди за тие да се родат… Кога конечно ќе го најдат, нештата ќе бидат многу поинакви!

Филмот е во режија на Лиза Чолоденко, а главните улоги ги толкуваат Анет Бенинг, Џулијан Мур и Марк Руфало.

loading...