Милион нијанси на сино

Сината боја, особено во лето е асоцијација за море или езеро во кое може да се разладуваме со часови.

Ве водиме на една виртуелна прошетка на места низ светот каде морињата и езерата имаат милион прекрасни нијанси на сино и тиркизно. Овие дестинации освен милион нијанси на сино, нудат и поглед вреден милион долари.

Амбергрис, Белизе Кон – Сон, Виетнам Езерото Кратер, Орегон Плажата Егремни на Лефкада, Грција Езерото на петте цвеќиња, Национален парк Џиужаигу во Кина Островот Хејвлок, Индија Островот Росарио, КолумбијаМалдивите Палаван, Филипини Езерото Алберта во Канада Плитвичките езера во Хрватска То Суа, Самоа

loading...