Филм за убав ден

Избравме одличен крими трилер кој нема да ве остави мирни ни една минута, се до крајот. Покачете го нивото на адреналин во крвта.

Приказната се врти околу Џордан, диспечерка на линијата за помш 911, која по еден несреќен случај одлучува да прекине со оваа работа. Но, по игра на судбината се враќа на своето работно место и добива случај ист како оној поради кој се откажа…

Филмот е во режија на Бред Андресон, а главната улога ја толкува Хали Бери.

loading...