Машко – женски односи преточени во вицови!

Неколу вицови инспирирани од машко-женски односи. Насмејте се гласно!

Доаѓа Црногорец до девојка во дискотека и ја прашува:
– Ти се игра ли?
– ДА!
– Епа ајде стани, оди играј, јас да седнам малку!

Момчето и вели на девојката:
– Ти имаш нешто возбудливо, нешто единствено, нешто што другите девојки го немаат.
Девојката:
– А што е тоа?
Момчето:
– Ме имаш мене.

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.
– Ок, мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ќе го наречеме затвор, а мојот затвореник! одговара дечкото.
– Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор. – продолжува дечкото.
По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајќи го дечкото:
– Драги изгледа дека затвореникот избега.
Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара:
– Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор.
По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали:
– Мило, затвореникот повторно избега.
Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задачата. По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува:
– Драги… Затвореникот… Повторно избега.
Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развикува:
– АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!!

– Си пишувате? – Да! – И што вика? – seen

Здраво, шо праиш? – Еве размислувам за тебе, ми фалиш, те сонувам секоја ноќ. Едноставно не можам без тебе! Ти? – Еве јадам чипс.

Ти паднал прслукот… Изгледа му здосадило да живее празен живот!

Девојката го прашува дечкото:
– Драги, дебела ли сум во фармеркиве?
– Нема да се налутиш ако ти ја кажам вистината?
– Не.
– Спиев со другарка ти

 

loading...