Филм за убав ден

За денеска избравме една документарна драма со комични елементи која е снимана според вистински настани.

Еден човек добива шанса да се збогати со тоа што ќе започне да продава порно материјали на интернет. Но, за сметка на неговите пари, почнува да го загрозува сопствениот живот и неговата фамилија. Дали ќе успее да излезе од овој круг? Ќе може ли да го зачува своето семејство живо и здраво?

Филмот е во режија на Џорџ Гало, а главната улога ја толкува Лук Вилсон.

loading...