Надополнете си ја домашната библиотека со интересна книга!

Три интересни книги кои ќе посакате да станат дел од вашата домашна библиотека! 

Девојката пред мене (Ли Чајлд) По една трагедија, на Џејн ѝ треба нов почеток. Кога ја наоѓа куќата на улица Фолгејт, местото веднаш ја привлекува, а заедно со неа и нејзиниот мистериозен архитект. Кога се вселува, Џејн брзо дознава за несреќната смрт на претходната станарка; жена што била многу слична на неа по возраст и изглед…

Планот за среќен крај (Линдзи Келк) Можно ли е да има лек за скршено срце? Планот за среќен крај ѝ дава на Рејчел совршен лек за нејзиното скршено срце – и докажува дека љубовта секогаш е тука ако си подготвен да ризикуваш малку.

Тој рече, таа рече (Лорен Лејн) Двајца моќни новинари наоѓаат љубов во екот на војната. Како една од главните колумнистки на Stilleto, Грејс Брајтон се има прославено предупредувајќи ги жените за расипани, неверни лажговци. Таа само никогаш не се посомневала дека и нејзиниот свршеник би можел да биде еден од нив.

 

loading...