Филм за убав ден

За денеска одбравме драма која раскажува приказна за еден чуден љубовен триаголник.

Едно младо момче започнува да развива невообичаена врска со љубовницата на неговиот татко и набрзо сето тоа ќе стане премногу комплицирано.

Филмот е во режија на Марк Веб, а главните улоги ги толкуваат Калум Тарнер, Кејт Бекинсеил и Пирс Броснан.

loading...